Referenties

Eelco Goettsch, Financieel Directeur MBI (Productie, ca 400 medewerkers)

MBI was de eerste opdrachtgever van Lonneke als zelfstandig HR manager, zij rapporteerde aan mij. In haar tijd bij MBI heeft ze een grote bijdrage geleverd aan het “in de lucht houden” en weer opnieuw opbouwen van de HR afdeling. Lonneke is een allrounder, betrokken en altijd bereid tot het zetten van het spreekwoordelijke extra stapje. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

Elly Hilhorst, Adjunct Directeur HR Efteling

“Ik heb Lonneke leren kennen als een professionele, zelfstandige en allround HR Adviseur. Ze heeft veel brede HR-ervaring, toont grote inzet, betrokkenheid en flexibiliteit en heeft een realistische kijk op zaken. Een heel prettige collega in het team! Ik beveel haar van harte aan!”

Coen Bertens, Operationeel Directeur Efteling

“Ik heb Lonneke leren kennen als een gedreven en enthousiaste Recruitment & Mobiliteitsadviseur. Ze is betrokken, denkt mee, kijkt ook vooruit en is zeer plezierig in de omgang.”

Marisa Dijkstal, Eigenaar Vlonck (voorheen HR Directeur Holland Casino en HR Manager Efteling)

“Lonneke was een professionele en frisse wind in het team HR-adviseurs bij de Efteling. Lonneke is krachtig, energiek, enthousiast, altijd positief en vooral heel vakkundig en professioneel. Het is altijd fijn om met haar samen te werken, projecten op te zetten en uit te voeren. Ze is no-nonsense, werkt hard en enorm betrokken en toegewijd.”

Miranda Hoekstra,  (voormalig) HR adviseur Efteling

“Ruim tien jaar heb ik met Lonneke samen mogen werken op de afdeling HR van de Efteling. Ik heb haar leren kennen als een stevige en allround inzetbare HR professional met een duidelijke visie op het vak! Of het nu een breed HR vraagstuk is, of een specialistisch HR project. Lonneke is daarbij een waardevolle aanvulling. Ik vind haar een betrokken, innemende en harde werker, no-nonsense en bovenal een fijn mens en collega! Een aanwinst voor een team en organisatie!”

Carlijn de Nijs, Junior Recruiter Efteling

“Lonneke is een hele fijne, betrokken en gedreven collega om mee samen te werken. Ze is in staat om het grotere geheel te overzien, maar ook om hier een vertaling van te maken naar de praktijk. Ook is ze altijd kritisch op zichzelf en het proces en is constant op zoek naar verbetering. In haar rol als mijn leidinggevende is ze heel open en stelde ze mij de juiste vragen waarmee ze mij aan het denken heeft gezet. Ook is ze in staat geweest mij te coachen van een echte starter naar een volwaardig Recruiter. Ze is een hele fijne collega en ze gaat geen HR uitdaging uit de weg.”